Til toppen

Eie eller leie?

Vi tilbyr både salg og utleie av tøy og tekstiler i høy kvalitet fra anerkjente leverandører som Segers, Kentaur, Nimbus, Clique, J. Harvest & Frost, Shoes For Crews med flere. Det er lurt å bruke tid på å finne riktig løsning for deg og din bedrift.

Eie eller leie?

Vi har et omfattende lager av duker og servietter som våre kunder kan leie, enten på fast basis eller kun de gangene man trenger noe ekstra. Vi tilbyr både salg og utleie av tøy og tekstiler i høy kvalitet fra anerkjente leverandører som Segers, Kentaur, Nimbus, Clique, J. Harvest & Frost, Shoes For Crews med flere. Vi bidrar gjerne med råd og veiledning så riktig kvalitet velges i forhold til arbeidsoppgaver.

Vi har mer enn 50 års erfaring som profesjonell partner for industriell tekstilbehandling. Dette gir oss en helt unik kjennskap til bransjen, hvilke utfordringer som kan dukke opp og hvilken løsning som egner seg best for din bedrift.

De fleste av våre kunder har en leieavtale hvor innkjøpskostnaden er innbakt i totalprisen. For dere vil vel heller bruke penger på kjøkken og utstyr enn på duker og antrekk? La oss ta en prat slik at dere kan danne grunnlag for å velge den løsningen som passer best for deres bedrift, uansett om det er leie eller eie.

Valbona med armene fulle av duker.

{{karusell}}

28/11/2022
Cridthvidt
Oslo
“”
,
No items found.