Til toppen

Dette kan vi

Først og fremst er vi et topp moderne industrivaskeri, som vasker og renser, ruller og bretter for servicebransjen i Stor-Oslo. Med kompetente medarbeidere og en maskinpark i verdensklasse, sørger vi for optimal behandling av arbeidstøy og tekstiler. Vi henter, vasker og leverer tilbake, alt til avtalt sted og tid.

Våre løsninger

Vi ønsker å være den foretrukne samarbeidspartneren for servicebransjen i Stor-Oslo når det gjelder industriell tekstilbehandling. Vi tilbyr vask og utleie/ salg av kokketøy, dekketøy, sengetøy, kluter, mopper og matter til restauranter og andre spisesteder, botique-hotell, selskapslokaler, kantiner og kontorbygg.

Vi hjelper dere med

Vask av alle deres tekstiler
Rens av alle deres tekstiler
Kjøp av tekstiler og andre produkter
Leie av tekstiler og andre produkter
Showroom for testing av tøy og utstyr
Fleksibel tilpasset levering
Ta kontakt

Vi har mer enn 50 års erfaring som profesjonell partner for industriell tekstilbehandling. Dette gir oss en helt unik kjennskap til bransjen, hvilke utfordringer som kan dukke opp og hvilken løsning som egner seg best for din bedrift. Kontakt oss for en uforpliktende prat omkring muligheter og løsninger.

Produkter til leie og eie

Vi tilbyr både salg og utleie av tøy og tekstiler i høy kvalitet fra anerkjente leverandører som Segers, Kentaur, Nimbus, Clique, J. Harvest & Frost, Shoes For Crews med flere. Vi bidrar gjerne med råd og veiledning så riktig kvalitet velges i forhold til arbeidsoppgaver.

I tillegg har vi et omfattende lager av duker og servietter som våre kunder kan leie, enten på fast basis eller kun de gangene man trenger noe ekstra.

Vi har mer enn 50 års erfaring som profesjonell partner for industriell tekstilbehandling. Dette gir oss en helt unik kjennskap til bransjen, hvilke utfordringer som kan dukke opp og hvilken løsning som egner seg best for din bedrift. Kontakt oss for en uforpliktende prat omkring muligheter og løsninger.

Logistikk

Til avtalt tid henter vi skitne tekstiler og tøy som vi vasker og renser før vi leverer alt tilbake på ønsket leveringsdag, sortert og pent pakket inn eller hengende på kleshenger. Vi vet at kundene våre har ulike behov og strekker oss langt for å finne den løsningen som passer hver bedrift best.

Vi har faste sjåfører som henter og leverer flere tonn tekstiler og arbeidsklær, mopper og matter hver eneste uke. De kjenner kundene godt og er både raske, fleksible og løsningsorienterte. Det viktigste vi leverer ved siden av kritthvitt, nystrøket rent tøy og tekstiler, er faktisk logistikk. Logistikk levert med et smil!

Arbeidsklær står til utstillingArbeidsklær står til utstilling
En person kikker på arbeidsklærEn person kikker på arbeidsklær
En person kikker på klær i et showroomEn person kikker på klær i et showroom

Vil du besøke vårt

Showroom?

Les mer her

Kataloger

Hent inspirasjon i våre kataloger og se hvilke muligheter som finnes! Vi samarbeider med de største og mest anerkjente leverandørene av arbeidstøy, som Segers, Kentaur, J. Harvest & Frost, Nimbus, Clique og Shoes For Crews. Vi kan dermed tilby et variert utvalg klær og tekstiler i flere ulike design, farger og kvaliteter. Ta kontakt med oss hvis du ønsker råd og veiledning.

Kontakt oss

Cridthvidt AS
Bjørnerudveien 13
1266 Oslo

+47 2206 5252
ordre@chv.no

Kontakt oss for å se showroom eller høre mer om hva vi tilbyr. Ta kontakt direkte på telefon eller epost eller fyll ut et interesseskjema her så kontakter vi deg.

Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oisann! Her gikk det galt. Vennligst prøv igjen.

FAQ

Hva er Cridthvidts miljøpolicy?

Vi skal gjennomføre våre tjenester med minst mulig belastning på ytre miljø. Vi tilpasser vask og rens etter hvilken type restaurant tekstilene kommer fra, det er nemlig stor forskjell på matflekker.

Vi vasker alle produkter med individuelle datastyrte programmer som styrer alt fra vanntemperatur til såpemengde og vi velger selvfølgelig alltid de mest miljøvennlige produktene.

Vi er også ISO 14001 sertifisert. En ISO 14001 sertifisering bekrefter at vi jobber systematisk med å begrense innvirkningen på miljøet, blant annet ved å kartlegge miljøbelastninger, formulere en tydelig miljøpolitikk og ved å sette miljømål for aktiviteter, produkter og tjenester.

Hva slags såpe bruker dere?

Vi har alltid fått levert såpe fra Lilleborg, som nå heter Christeyns LaundryTechnology.

Christeyns er Europas ledende leverandør av kjemikalier til blant annet vaskeribransjen og vi er svært fornøyde med å ha en så stor og profesjonell leverandør på laget. Som oss er også Christeyns opptatt av miljøet og jobber stadig for å minske utslipp og såpe- og vannforbruk gjennom bedre kjemi.

Hvordan vasker dere tekstilene?

Vi vasker alle tekstiler og klær med individuelt datastyrte programmer som bestemmer alt fra vanntemperatur til såpemengde. Vi tilpasser vask og rens etter hvilken type restaurant tekstilene kommer fra, det er nemlig stor forskjell på matflekker. Vi renser med vann (våtrens) i stedet for kjemikalier, som betyr at du slipper «renserilukt».

Maskinene våre er toppmoderne og smarte. Vaskemaskinene våre har for eksempel veieceller som kommuniserer mellom såpeanlegget og maskinen og tilpasser mengde vann og såpe ut fra antall kilo tøy som vaskes. Suverent for miljøet og suverent for oss!

Hvordan leverer dere varene i retur til kundene?

Etter at tøy og tekstiler er vasket rent, sorterer vi og pakker tekstilene pent i resirkulert gråpapir. Kokkejakker leveres på kleshenger og beskyttes av plast. Håndklær leveres i tøysekker.

Det er våre faste sjåfører som henter og leverer varene ute hos kundene. Hver sjåfør har sin faste kjørerute og blir derfor godt kjent med «sine restauranter» og deres rytme. Hvis noe endrer seg, vil sjåførene derfor raskt kunne reagere og gjøre nødvendige grep.

Hvilke bransjer jobber dere med?

Våre kunder jobber hovedsakelig i servicebransjen, det vil si restaurant, spisested,selskapslokale, eventbyrå, botique-hotell, kantine, catering og kontor.

Vi ønsker firmaprofilering på våre tekstiler, hva kan dere tilby?

Vi kan tilby kundene våre flere løsninger når det gjelder firmaprofilering på kokketøy, servitørtøy, forstykker eller andre tekstiler.

Du kan for eksempel velge å få din logo i transfertrykk eller vi kan brodere logoen inn i klærne eller tekstilene.

Du kan også velge å få de ansattes navn brodert, eller kanskje bedriftens slogan?

Mulighetene er mange, og vi gir oss ikke før du er fornøyd.

Les alle