Til toppen

Vi har vært på førstehjelpskurs

‍Man tilbringer mye tid på arbeidsplassen og dermed er sjansen stor for at man vil oppleve en situasjon der man må gi førstehjelp til en kollega, kunde eller besøkende. For å unngå panikk er det viktig at man vet hva som skal gjøres og i hvilken rekkefølge man skal gjøre de forskjellige handlingene. For å sikre en tryggest mulig arbeidsplass er det derfor lurt å gjennomføre førstehjelpskurs i bedriften med jevne mellomrom.

Vi har vært på førstehjelpskurs

Vi hadde besøk av BHT-gruppen, vår bedriftshelsetjeneste, og gjennomførte kurs i livreddende førstehjelp sammen med alle våre ansatte. Rune som er vår kontakt hos BHT sørget for nyttig og lærerik informasjon ved kursing og praktiske øvelser. Siden vi er et stort industrivaskeri er det viktig med grunnleggende kunnskap om livredning og sikkerhet for seg selv og sine medarbeidere.

De ansatte hos Cridthvidt kan nå gi førstehjelp om det skulle skje en ulykke.

Det ble noen hyggelige og nyttige timer, et fint avbrekk i en vanlig arbeidsuke hvor vi kunne sette vask og rens litt til side. Så nå føler vi oss trygge på at om vi faller om så har vi gode kollegaer som tar vare på hverandre!

Husk ved akuttsituasjon ring 113, er du i tvil og trenger å diskutere med lege kan du ringe 116117.

{{bilder}}

Som vi sier her i Cridthvidt: ‘‘Det er bedre å gjøre noe enn ingenting!’’

Øvelse gjør mester! Alle fikk praktisk trening i å utføre førstehjelp som hjerte- lungeredning.

{{sitat}}

{{karusell}}

1/12/2022
Cridthvidt
Oslo
Fotograf og informasjon om sted.
“”
Stilling
,
Navn her
No items found.
Bildebeskrivelse