Til toppen

Velkommen til vårt showroom

Å se på tøy og tekstiler på en skjerm blir aldri det samme som å se de i virkeligheten. Derfor har vi et fantastisk showroom, hvor du kan komme for å se på de forskjellige klærne og tekstilene som tilbys av bransjens mest anerkjente leverandører.

Velkommen til vårt showroom

I vår utstilling finner du alltid et variert utvalg kokketøy som kokkejakker, kokkeskjorter, bukser, sko og forstykker. Vi har også klær til servitøren utstilt, både skjorter, t-skjorter, piquet trøyer, fleecejakker, bukser, skjørt, kjoler, dress, forstykker og sko i mange forskjellige design, farger og kvaliteter. Uavhengig om du ønsker lange eller korte ermer, vanlig eller kina-krage, et klassisk og elegant uttrykk eller noe moderne og annerledes, så finnes det noe for enhver stil og smak i vårt showroom.

Vi har også et bredt sortiment tekstiler på utstilling i vårt showroom, som duker, servietter og sengetøy.

Vi har mer enn 50 års erfaring som profesjonell partner for industrielltekstilbehandling og bidrar gjerne med råd og veiledning ut fra kundens ønsker og behov.

Ring oss på telefon 2206 5252 eller send en mail til ordre@chv.nofor å avtale et besøk i vårt showroom. Vi holder til i Bjørnerudveien 13 på Hauketo, 20 minutter fra Oslo S!

På vårt showroom kan kundene komme for å se på klær og tekstiler fra anerkjente leverandører som Segers, Kentaur, Nimbus, J. Harvest & Frost, Clique og Shoes For Crews.

{{bilder}}

2/12/2022
Cridthvidt
Oslo
Venstre: Gry har lang erfaring fra tekstilbransjen og et unikt øye for detaljer. Høyre: Espen bidrar gjerne med råd og veiledning når det gjelder valg av riktige klær og tekstiler.
“”
,
No items found.