Til toppen

Vi har fått en ny, suveren nettside!

Vi lanserer i dag vår nye nettside! Vi er svært stolte og fornøyde med fornyelsen og vi håper selvfølgelig alle andre også liker det de ser.

Vi har fått en ny, suveren nettside!

Vi håper den nye nettsiden vil gi deg som kunde en god opplevelse i møte med oss.

Nettsiden er mer tidsriktig, ryddig og selvfølgelig også skalerbar for både mobil og nettbrett.

Vi ønsker å informere om hva vi kan og våre løsninger, holde deg oppdatert på nyheter og aktuelle saker fra vår bransje og ikke minst vil vi at flere skal bli klar over vårt fantastiske showroom! For å se på tøy og tekstiler på en skjerm blir aldri det samme som å se i virkeligheten..

Ny og modernisert logo

Cridthvidt er en familiebedrift som er drevet av samme familie i over 50 år. Det sier seg selv at den visuelle profilen til firma har endret seg gjennom disse årene og nå fornyer vi logoen vår igjen. Vi er svært stolte av vår lange historie, så vi har valgt å beholde elementer fra de tidligere logoene. Blant annet tar vi med formen på selve symbolet videre og vi lar deler av firmanavnet stå i kursiv, som det gjorde tilbake i 1990.

I 1990 var dette logoen til Cridthvidt.

I 2006 ble Cridthvidt fornyet og fremstod med en renere og strammere logo og font.Her er vår splitter nye logo! Vi er svært stolte av vår historie og er derfor strålende fornøyde med de tydelige referansene til våre tidligere logoer.

Vi håper alle vil ta en kikk på nettsiden. Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe, vil besøke vårt showroom eller vil gi en tilbakemelding på nettsiden.

Livet er suverent!

{{karusell}}

12/12/2022
Cridthvidt
Oslo
“”
,
No items found.