Til toppen

Kokk

Kokk

Som kokk er det viktig at klærnes design, passform og funksjonalitet matcher restaurantens visuelle uttrykk. Klærne må også være komfortable nok til at kokkene får utført alle sine oppgaver i løpet av et travelt skift og kvaliteten må være høy, sånn at arbeidsuniformen tåler industriell vask og etterbehandling.

Vi tilbyr vask og salg eller utleie av kokketøy som kokkejakker, kokkeskjorter, forstykker, bukser og sko. Vi henter og bringer tekstilene til avtalt leveringssted ved faste intervaller eller ved bestilling.

Vi samarbeider med anerkjente leverandører som Segers, Kentaur og Shoes for Crews og tilbyr et stort utvalg arbeidstøy for restaurantbransjen. Velg mellom hundrevis av ulike design, uavhengig av preferanser og kroppstype skal alle finne klær de trives i.

Kontakt oss, så bidrar vi gjerne med råd og veiledning omkring valg av riktige klær, samt hvilken løsning som passer dere best.

Kontakt

Cridthvidt AS
Bjørnerudveien 13
1266 Oslo

+47 2206 5252
ordre@chv.no

Kontakt oss for å se showroom eller høre mer om hva vi tilbyr. Ta kontakt direkte på telefon eller epost eller fyll ut et interesseskjema her så kontakter vi deg.

Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oisann! Her gikk det galt. Vennligst prøv igjen.