Til toppen

Servitør

Servitør

Som servitør er det viktig å fremstå presentabel og velkledd. Servitørens fremtoning skal matche restaurantens visuelle uttrykk og klærnes design, passform og funksjonalitet må være komfortable, så servitøren kan utføre alle sine oppgaver i løpet av en travel dag.

Vi tilbyr vask og salg av klær til servitør og hovmester, som skjorter, t-skjorter, piquet, fleece, genser, bukser, kjoler, skjørt, shorts, dress, forstykker og sko. Vi henter og bringer tekstilene til avtalt leveringssted ved faste intervaller eller ved bestilling.

Vi samarbeider med anerkjente leverandører som Segers, Kentaur, J. Harvest& Frost, Nimbus, Clique og Shoes for Crews og tilbyr et stort utvalg arbeidstøy for restaurantbransjen. Velg mellom hundrevis av ulike design, uavhengig av preferanser og kroppstype skal alle finne klær de trives i.

Kontakt oss, så bidrar vi gjerne med råd og veiledning omkring valg av riktige klær, samt hvilken løsning som passer dere best.

Kontakt

Cridthvidt AS
Bjørnerudveien 13
1266 Oslo

+47 2206 5252
ordre@chv.no

Kontakt oss for å se showroom eller høre mer om hva vi tilbyr. Ta kontakt direkte på telefon eller epost eller fyll ut et interesseskjema her så kontakter vi deg.

Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oisann! Her gikk det galt. Vennligst prøv igjen.